Kunduttalanden

”Stefan, det går knappt att uttrycka i ord vad jag känner och tycker om din föreläsning – den var fenomenal. Du är fantastisk som kan fängsla en så stor publik i så många timmar – och ensam. Du gör sannerligen skäl för att kallas en av landets bästa föreläsare. Du har verkligen hjälpt både mig och mina kollegor på många sätt – tack”

Margareta Kurki
Enhetschef, Huddinge Kommun

”Stefan Görwik har föreläsningar som får både ledare och medarbetare att tänka till. Man tar med sig mycket lärande och förståelse av olika beteenden. Jag har anlitat Stefan flera gånger både som föreläsare och coach och vi har haft mycket hjälp av hans engagemang. Jag tvekar inte anlita honom igen”

Eva Sjöstedt-Kairento
Enhetschef ASIH Bromma
Brommageriatriken

”TACK Stefan för en rolig, fartfylld och givande eftermiddag! Alla vi 100 personer som lyssnade på dig fick många goa skratt, men också något att tänka på och ta med oss hem. Som någon sa till mig efteråt:
-‘En sån kille med sånt ös skulle vi behöva på kontoret då och då för att rycka upp oss och skapa lite dj…anamma!’”

Birgitta Hultengren
AFRY

”Efter ett fantastiskt och inspirerande föredrag med Stefan Görwik i ämnet arbetsglädje blev resten av konferensen helt otroligt rolig och en oförglömlig fortsättning i stor gemenskap”

Monica Lindsten Rooslien
Personalchef, Océ Svenska

”Vi satt allihopa trollbundna i åtta timmar! Många aha-upplevelser och många tankeställare. Ett mycket ”målande” seminarium som varvades bra med föreläsning och övningar”

Monika Högberg
Astra Zeneca

”Med sitt entusiasmerande och omväxlande sätt ger Stefan åhörarna en positiv kick. Han är en sann motivatör som driver på – man blir inspirerad att direkt omsätta idéer och projekt till handling och resultat”

Mats Jentzen
Sales director, Dell

”Vi använder Stefan som föreläsare och coach. Han ger alltid 100 % och motiverar både chefer och medarbetare på ett upplyftande sätt. Stefan skapar positiva resultat därför rekommenderar jag honom gärna”

Anders Tholerud
Personalchef, Scania

”Detta är det bästa seminariet jag varit på. Och Stefan Görwik är den mest engagerande och medryckande seminarieledaren jag haft”

Lars-Göran Andersson
Folksam

”Stefan Görwik är en mycket engagerad och kunnig föreläsare som med värdefulla upplevelser förmedlade insikt och entusiasm. Han levererade precis det vi efterfrågade”

Anders Bergqvist
Avdelningschef, Vattenfall Power Consultant

”Hur får vi alla medarbetare att förstå varför vi måste förändra? Svaret blev Stefan Görwik, konsult och förändringsexpert, som kombinerar teori med praktiska övningar och som sätter människan i centrum.
Alla i företagsledningen hade hört honom föreläsa och testat hans teamövningar. Detta ska alla medarbetare få uppleva, utbrister VD:n.”

Ur ABB’s bok “Växa med förändring” om T-50 projektet

”Under femton års tid har jag anlitat Stefan Görwik ett tiotal gånger för olika utbildningar för ledningsgrupper och medarbetare. Vid varje gång har Stefan gett oss nya perspektiv och värdefulla lärdomar som vi kunnat omsätta i praktiken”

Peter Csaba
Head of Service Delivery, Ericsson

”Stefan, jag vill tacka dig för att du under dagens förmiddagspass fick mig på banan igen och fick mig att känna glädje i jobbet igen. Det känns som att jag hittade tillbaka till något jag tappat bort”

Anette Karlsson
Enhetschef, Mariestads kommun

”Stefan är en dynamisk utbildare som på ett pedagogiskt sätt coachar våra medarbetare både i Sverige och internationellt. Vårt samarbete har pågått i fyra års tid och vi är mycket nöjda med den utveckling han skapar”

Arto Pitkäniemi
Director Human Resources, Atlet

”En oerhörd kick för självkänslan! Att se att mina gränser ligger långt bortom vad jag kunnat drömma om. Det känns som om jag fått en ny dimension i livet. Har inte mått så här bra sen lång tid tillbaka. Helt fantastiskt!”

Lena Rubin
Folksam